Re-branding i Agunnaryd

Re-branding eller byte av varumärke som man kan säga på svenska. Det var anledningen till den stora fest som hölls den 18 september i Agunnaryds Bygdegård samt det tält som byggts i trädgården. Det var ett antal dotterbolag till Inter IKEA Group som slogs samman och bildade ett och samma bolag – Vastint.

Medarbetarna inom de olika bolagen anlände till Agunnaryds lanthandel där de serverades kaffe och lingondricka. Två spelemän tog täten och man gick i följe upp till tältet vid bygdegården. Där hölls en ceremoni där den nya loggan visades för medarbetarna och sammanslagningen av de olika bolagen var därmed ett faktum – på plats i Agunnaryd. Inne i bygdegården serverades en buffé med mat från olika länder, levererad av Kungliga Hovleverantören Rosers Catering från Skara. I samband med maten fick även gästerna en lektion i agunnarydshistoria samt underhållning av showartisterna Stefan och Kim. Kvällen avslutade sedan med nattklubb med liveband ute i tältet där även en isbar hade byggts upp kvällen till ära. Festligheten samordnades av Agunnarydsgillet och våra medarbetare fick chansen att bidra till en något annorlunda kväll i Agunnaryd.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Rulla till toppen