Agunnarydsgille för ”hemmafolk”

I fredags fylldes bygdegården till bristningsgränsen, det var dags för Agunnarydsgille nu för ”hemmafolk”. Våra gäster bjöds på en helkväll med extra allt och guidades genom kvällens aktiviteter av Jonas och Madde.

Förutom det ”vanliga” smörgåsbordet serverades nygrillat fläsk direkt ifrån grillen av byns egen grillmästare Per. Kvällen till ära sjöngs snapsvisor av ”bröderna Åkesson”, detta är en värdig underhållning i sig. Kvällen till ära fanns också två av våra råvaruleverantörer på plats, Lars-Ove Johansson från Torlarps gård och Anders Jönsson från Össlöv. De två Agunnarydsberättandena sköttes av Madde, Jennie, Veronica och Therese på ett mycket uppskattat sätt. Agunnarydsgillets 5000e gäst prisades med b

Förutom mat och dryck bjöds våra gäster på mer underhållning. Först ut var vår egen Anders tillsammans med Sivert och som gratulerade Elin i Tumhult på födelsedagen med ”Drömmen om Elin”. Lite senare höll Anders och Hugo från IKEA låda från scenen med unika foton och bilder. Kvällen avslutades med dubbel underhållning av Dacke drängar och Q-Tones.

Vi från Agunnarydsgillet vill tacka alla gäster och vår personal för denna oförglömliga kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.