Soppa i Smedjan
Agunnarydsgillet flyttade för en kväll till Älmhult för att servera soppa i Smedjan.
Agunnarydsgillet flyttade för en kväll till Älmhult för att servera soppa i Smedjan.
I novemberrusket hade vi gäster som började med att lägga stenmur för att sedan avsluta med middag på Marsholm. Som
Tillsammans med våra gäster från Kina tillagades och avnjöts en trerätters småländsk meny. Kvällen var mycket uppskattad och vi hoppas
Igår hade vi årets sista ”storgille” i Bygdegården. God mat och dryck som vanligt. Agunnaryds egen brandchef var även ett
På Marsholm bjöds ikväll bjöds våra gäster på kalkonsnittar, potatisgratäng, pepparstek med svampsås. Självklart avslutades kvällen med Heidis ostkaka.
Första heldagskonferensen är avklarad. Dagen började på Marsholm, fortsatte i Församlingshemmet och Lanthandeln för att avslutas med ett gille på
Utanför bygdegården rådde höstrusket med både regn och blåst. Men inomhus var det lika trevligt som alltid och som speciell
Re-branding eller byte av varumärke som man kan säga på svenska. Det var anledningen till den stora fest som hölls
Två intensiva veckor har gått med totalt sju gillen. Nedan finns blandade bilder från fem av dem.
I fredags fylldes bygdegården till bristningsgränsen, det var dags för Agunnarydsgille nu för ”hemmafolk”. Våra gäster bjöds på en helkväll med